Go to Top

Carnet

carnet-golf-escolesLa Federació Catalana de Golf entrega aquest carnet a tots els nens i nenes que participant en el programa Golf a Les Escoles. Amb aquest carnet l’escola, l’alumne i la seva família podran gaudir de les següents avantatges:

 

 

 Baptisme de Golf per l’Escola
Els nens i nenes participants del programa podran gaudir d’un Baptisme de Golf gratuït amb els professors de l’escola de golf del club que desitgin, amb l’objectiu de què puguin tenir la primera toma de contacte amb l’esport de veritat.

 Baptisme de Golf per les famílies “ Family Day”
Durant el curs escolar s’ofereix un Baptisme de Golf gratuït per les famílies dels nens i nenes participants del programa, a través d’activitats com: “jornades de portes obertes” o qualsevol altra iniciativa promoguda pel club.
Només us heu de posar en contacte amb el club adherit que mes us convingui  i presentar el carnet de golf a les escoles.

 Cursos d’iniciació
Els nens i nenes, així com la seva família, participants del programa poden beneficiar-se de cursos d’iniciació als clubs adherits amb preus especials i avantatjosos.

 Campionat Interescolar
Permetrà a l’alumne participar en els campionats interescolars que s’organitzin a les seves localitats.

 Llicència federativa
La llicència federativa per a tots aquells nens i nenes participants en el programa, es GRATUÏTA DURANT EL PRIMER ANY. Per fer-te amb la teva llicència federativa de golf, només cal omplir la sol·licitud de llicència,  i enviar-la a catgolf@catgolf.com o al fax 93 202 25 40, junt amb la còpia del teu carnet.

Per ampliar aquesta informació és necessari contactar amb qualsevol club adherit al programa. Per consultar els clubs adherits feu click.