Go to Top

Pla de formació

Escola Fedac

Escola Fedac

PROGRAMA DE FORMACIÓ “GOLF A LES ESCOLES”

La Real Federación Española de Golf junt amb les Federacions Territorials, entre elles la FCG, ha desenvolupat un Programa de Formació, agrupant el coneixement i experiències d’altres països, com EEUU, Irlanda i Anglaterra, que està inspirat en el programa de formació TPI (Titleist Performance Institute), centrat en el desenvolupament a llarg termini, les transferències de moviment i en aprendre jugant.

 

Formació professors

PROFESSIONALS DE GOLF LOCALS

La FCG ha seleccionat un grup de professionals de golf per formar als professors de les escoles, amb el mateix material didàctic (manual, fitxes…) i amb el material que forma part del kit que s’entrega a l’escola. Per tal que el professor pugui resoldre possibles dubtes, a cada centre escolar se li assigna un club/camp de golf de referència.

 

Escola Montcau – La Mola

PROFESSORS D’EDUCACIÓ FÍSICA

Els professors d’Educació Física introduiran el golf a l’escola. Compten amb un kit de material ( sota el règim de cessió) el manual, la guia ràpida i les fitxes d’exercicis. El material està adequat bàsicament per primària encara que també permet adaptacions per secundària.

 

Escola Fedac

ESCOLES

Actualment més de 60 centres escolars catalans (públics, privats i concertats) participen activament al Programa Golf a les Escoles FCG.

Detall de centres escolars

 

Baptisme Can Cuyàs Golf

BAPTISME DE GOLF

Un cop provat el golf a classe, a molts alumnes i els seus familiars se’ls desperta l’ interès per provar-lo en un camp de golf de veritat. Per aquest motiu, els clubs i camps de golf adherits al Programa ofereixen Baptisme de Golf gratuïts a centres escolars, alumnes i familiars.

 

Escola Montcau – La Mola

APUNTA’T AL GOLF!

Tots els alumnes participants en el Programa Golf a els Escoles de la Federació Catalana de Golf, reben un diploma i carnet acreditatiu que els permet gaudir de la llicència gratuïta durant el primer any, cursos d’iniciació per a ells i les seves famílies a preus especials i molt més…

Més info