150 JOVES VAN GAUDIR DELS SEUS PRIMERS PASSOS EN EL MÓN DEL GOLF

“L’Institut Pere Mata de Salou juntament amb l’Ajuntament de Salou i diferents entitats esportives, van organitzar un esdeveniment anomenat: “Que els nostres joves tornin a l’esport”.

Aquestes jornades es van desenvolupar durant la setmana del 5 al 9 d’abril, i uns 600 joves aproximadament van poder gaudir d’activitats de diferents esports, Futbol, rugbi, voleibol, patins sobre rodes, bàsquet, boxa, i per descomptat golf, entre altres…

A tots els joves que van trobar en el golf un nou desafiament atractiu, els convidem a un baptisme en el Golf Costa Daurada Tarragona Sport Center.

Vam tenir la sorpresa de trobar-nos amb una gran demanda, per la qual cosa durant el transcurs de la setmana següent vam poder comptar amb uns 150 joves que ens van visitar en les nostres instal·lacions i van gaudir dels seus primers passos en el nostre meravellós esport.

Hem d’agrair la constant col·laboració de la Federació Catalana de Golf, que sempre ens dóna suport subministrant-nos el material necessari per a poder fomentar la pràctica del nostre esport”

 

Milagros Ingaramo, professional de golf del “Golf Costa Daurada”

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia