GOLF A LES ESCOLES

     Avantatges del programa

Curs gratuït d'iniciació per a alumnes i pares

Un màxim de 25 alumnes de cada escola i el seu pare/mare o tutor, podran realitzar un curs gratuït d’iniciació al golf de 4 hores.

Més informació

Si vols gaudir d’aquest curs d’iniciació al teu camp de referència, descarrega’t el següent document! Un cop el tinguis completat ens l’has d’enviar a golfalesescoles@catgolf.com o bé posa’t en contacte amb nosaltres al 93 414 52 62 i t’informarem dels passos a seguir.

DOCUMENTACIÓ

Llicència de golf gratuïta durant el primer any

En el moment en què l’alumne/a realitza el Curs d’iniciació gratuït de 4 hores, disposa de la llicència federativa gratuïta durant un any.

Curs gratuït d'iniciació al golf adreçat per professors/mestres

Com a centre escolar participant, els professors i mestres (independentment de la matèria i funcions que desenvolupin) poden realitzar un curs gratuït d’iniciació al golf de 4 hores.

Baptisme de Golf - cloenda activitat curs acadèmic

L’activitat de cloenda del programa realitzat al vostre col·legi, és una visita/baptisme de golf al club/camp de referència.

Més informació

Torneig Golf a les Escoles i Final Nacional

El Torneig Golf a les Escoles, és una competició pels alumnes participants al Programa que es celebra cada any a la fi del curs escolar.
Els integrants dels equips guanyadors del Torneig (modalitat iniciació i modalitat competició) son convidats a participar, a la Final Nacional que se celebra a Madrid.

Més informació

Revista Golf a les Escoles

Els alumnes que participen al Programa poden ser protagonistes del número de la revista de cada curs acadèmic on surten publicades totes les activitats que es realitzen per tots els centres escolars de Catalunya.

Més informació

Newsletter Digital Golf a les Escoles

Per estar al dia de les novetats del Programa us animen a registrar-vos i rebre la newsletter digital del programa.

Més informació

Concurs Postals Nadalenques Golf a les Escoles

Poden participar 2 alumnes per centre escolar, i el nen/a guanyador del concurs rebrà com a premi un curs d’iniciació al golf de 10 hores, tant per ell com per un adult. A més, la seva postal serà publicada com a imatge de la FCGolf durant tot el Nadal.

Més informació

Extraescolars

Ofertes exclusives per als alumnes (i les seves famílies)  que participin al Programa Golf a les Escoles.

Més informació