POSA’T AL DIA DEL PROGRAMA ‘GOLF A LES ESCOLES’ DE LA FCGOLF AMB LA NOVA REVISTA

El programa ‘Golf a les Escoles’ de la FCGolf ha viscut un intens 2023 i ja prepara tot el calendari d’activitats de cara al 2024. Tot el que ha passat durant el darrer any juntament amb el que ve per davant, ho pots consultar a la revista ‘Golf a les Escoles’ que ja pots llegir al web federatiu.

Podràs trobar un informe sobre els centres que han participat al programa al llarg del darrer curs, a més de jornades de formació del professorat com la que es va fer a Golf La Roca.

El Nadal passat, Abril Castro va guanyar el concurs de Postals Nadalenques del programa i el seu dibuix va tenir el premi d’obrir la web federativa durant les últimes festes.

Recollim la gran experiència viscuda pels escolars catalans que van participar com a representants de la FCGolf a la gran Final Nacional després de ser els guanyadors a la VII edició del torneig ‘Golf a les Escoles’, disputat a El Vallès Golf.

També podreu gaudir d’entrevistes amb Manel Martínez, professor d’Educació Física de l’Escola França, de Terrassa sobre la seva experiència al programa, i també amb Victor Ribera, professor de Golf Montanyà, que treballa amb el programa i porta una escola amb 25 nens .

Informació sobre com cuidar el medi ambient i els motius per iniciar-me al golf, completen una revista que et permetrà acostar-te a la realitat del programa, que continua sent una prioritat per a la FCGolf com explica a la introducció de la revista, el president, Ramon Nogue.

Que la gaudiu!

Per accedir a la revista ‘Golf a les Escoles’ a la FCGolf,  aquí

Leave A Comment

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia