ACTIVITATS PROGRAMA GOLF A LES ESCOLES 2018-19

Des de la Federació Catalana de Golf seguim treballant amb molta il·lusió en el Programa Golf a les Escoles i aquets curs acadèmic 2018-19 seguim oferint moltes activitats que esperem us agradin.

* Curs gratuït d’iniciació al golf adreçat per professor/mestre col·legi.

Cada centre escolar participant en aquest curs al Programa Golf a les Escoles, podrà oferir als professors i mestres (independentment de la matèria i funcions que desenvolupin) realitzar un curs gratuït d’iniciació al golf (4 hores).

Per poder realitzar el curs d’iniciació gratuït només haureu de fer arribar directament a la Federació Catalana de Golf (golfalesescoles@catgolf.com) el formulari d’inscripció.

* Curs gratuït d’iniciació gratuït per alumnes i pares – NOVETAT!!

Cada centre escolar disposa d’un màxim de 25 places per alumnes amb el seu pare/mare o tutor legal per realitzar un curs d’iniciació gratuït al seu club/camp de referencia. Per ser un dels 25 seleccionats ens haureu de fer arribar a la Federació Catalana de Golf (golfalesescoles@catgolf.com) la documentació que us entregarà el vostre professor o mestre.

* Baptisme de Golf – cloenda activitat curs 2018/19

El golf no s’acaba al col·legi i per això us convidarem a passar un emocionant dia a un camp de golf! Us esperem!

 

* Torneig Golf a les Escoles i Final Nacional

Us animem a participar en l’edició 2019 del Torneig Golf a les Escoles, que es celebrarà durant el mes de maig/juny. Els detalls de la competició (lloc i dia) seran comunicats abans de l’1 de març.

Tanmateix, els integrants dels equips guanyadors (modalitat iniciació i modalitat handicap) al Torneig Golf a les Escoles de la FCGolf seran convidats a participar, amb totes les despeses pagades, a la Final Nacional que tindrà lloc a Madrid.

 

* Revista Golf a les Escoles

Us farem arribar el nou número de la Revista Golf a les Escoles al vostre col·legi però recordeu que també podreu disposar d ela versió digital a https://www.golfalesescoles.com/media-2/

 

* Web i Newsletter Digital Golf a les Escoles

Recordeu que teniu a la vostra disposició tots els detalls i actualitat del programa a la web www.golfalesescoles.com Tanmateix us animen a registrar-vos i rebre la newsletter digital del programa per estar al dia de les novetats (activitats, nous reportatges…) Fes clic aquí per subscriure’t!

Us esperem a totes les activitats!

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia