Aravell Golf acull la primera jornada de Formació de Segon Nivell!!

El camp de Golf adherit al Programa Golf a les Escoles, Aravell Golf, va acollir el passat 7 d’abril a les seves instal·lacions la primera jornada de Formació de Segon nivell per a professors d’Educació Física, de la mà del professional Joan Bronchales i professor d’Educació física de l’Escola Terraferma (Alpicat), en Jordi Cortés.

La jornada va començar amb una part teòrica on els professors van poder refrescar els seus coneixements sobre els exercicis i activitats que practiquen a la seva Escola amb els seus alumnes, i també van poder informar-se de com treure el màxim rendiment a les sessions que imparteixen. Seguidament va tenir lloc la part practica, on van començar al camp de pràctiques per assajar i practicar el swing, la posició, grip i punteria, per acabar sortint al camp de joc per posar en practica tot l’ après.

Sens dubte una jornada molt productiva a la que van acudir els professors/es d’ E.F. de 4 centres escolars de la província de Lleida, adherits al programa Golf a les Escoles i participants d’ aquest curs acadèmic: Escola Mossèn Albert Vives (La Seu d’Urgell), Escola Pau Claris (La Seu d’Urgell) , Escola La Salle (La Seu d’Urgell) i Escola Montferrer (Castell Ciutat).

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia