Baptisme de Golf a Sant Vicenç de Montalt!!

Els alumnes de quart de primària de l’Escola Pàlcam de Barcelona van participar en un Baptisme de Golf a les instal·lacions del seu club/camp de referència Golf Sant Vicenç de Montalt, on van poder posar en pràctica tot l’ aprés a l’escola i van conèixer un camp de golf per primera vegada.

Van començar la jornada amb una visita guiada per les instal·lacions del camp de golf on van veure el caddy master i el taller, per després conèixer un forat de golf i les seves parts, així com la maquinària que s’utilitza per mantenir al camp.

Després va arribar la part pràctica de la mà dels professionals de Golf Sant Vicenç de Montalt on primer de tot van ensenyar als alumnes les mesures de seguretat que han de tenir abans d’agafar un pal de golf, així com els exercicis d’escalfaments previs. Seguidament van poder aprendre i practicar el seu swing, i van acabar la sessió pràctica amb un petit torneig entre els alumnes en el forat 18.

El matinal va terminar amb l’entrega d’obsequis als alumnes, per cortesia de la Federació Catalana de Golf i el Golf Sant Vicenç de Montalt, que va posar fi a un gran dia on els alumnes de l’Escola Pàlcam van poder participar en un Baptisme de Golf gràcies a la col·laboració del Golf Sant Vicenç de Montalt! Felicitats a tots!

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia