Benvinguts a Golf a les Escoles

Golf a les Escoles és un programa de la Federació Catalana de Golf, que, conjuntament amb la Real Federación Española de Golf, vol introduir el golf a les escoles com un esport més dins l’assignatura d’Educació Física.

Compleix amb el principal objectiu de la Real Federación Española de Golf (RFEG) que consisteix a desenvolupar l’esport des de la base i incloure’l en la societat com un esport popular.

Per a la bona implantació d’aquest projecte, hi ha implicats 4 organismes: el Consejo Superior de Deportes, la Generalitat de Catalunya, la Real Federación Española de Golf  i la Federació Catalana de Golf.

El golf és un esport que suposa múltiples beneficis per a qui el practica:

• Físics: coordinació, flexibilitat, força, equilibri…

• Psíquics: millora de la concentració, reforç positiu…

• Educatius en VALORS: humilitat, respecte, treball en equip, competició, solidaritat, esforç, exigència, regles d’etiqueta, concienciació mediambiental, generositat, honradesa…

Aquest programa ja s’implanta a Madrid, Catalunya, Andalusia, Castella la Manxa, Castella-Lleó, Canàries, Comunitat Valenciana, Galícia, Aragó, Astúries, Cantàbria…

Així que us convidem a fer un volt pel món del golf i a prendre nota d’un projecte que considerem d’una gran importància per a l’educació esportiva dels joves i els nens.

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia