Benvinguts al Programa Golf a les Escoles 2017-18!!

 Un curs més el Programa Golf a les Escoles arrenca amb il·lusió i amb moltes activitats que esperem us agradin:

 * V Concurs Postals Nadalenques Golf a les Escoles:

Aquest any el teu dibuix pot ser el guanyador i ser la imatge durant les Festes de Nadal de la Federació Catalana de Golf! I el premi? Un curs gratuït d’iniciació al golf de 10 hores.

 * Curs d’iniciació gratuït alumne (20 alumnes per col·legi)

Cada centre escolar disposa de 20 places per realitzar un curs d’iniciació al golf de 4 hores a un camp de golf. Per ser un dels 20 seleccionats ens haureu de fer arribar a la Federació Catalana de Golf (golfalesescoles@catgolf.com) la documentació que us entregarà el vostre professor o mestre.

 * Baptisme de Golf

El golf no s’acaba al col·legi i per això us convidarem a passar un emocionant dia a un camp de golf! Us esperem!

 * Torneig Golf a les Escoles i Final Nacional

Us animem a participar en la pròxima edició del Torneig Golf a les Escoles que es celebrarà durant el mes de maig. Els detalls de la competició (lloc i dia) seran comunicats abans del 31 de desembre del 2017. Tanmateix, els dos equips guanyadors del Torneig Golf a les Escoles seran els convidats a participar amb totes les despeses pagades,  a la Final Nacional que tindrà lloc a Madrid.

 * Revista Golf a les Escoles

Us farem arribar el nou número de la revista Golf a les Escoles al vostre col·legi però recordeu que també teniu la versió digital a https://www.golfalesescoles.com/media-2/

 Que la força us acompanyi aquest curs 🙂 i Benvinguts al programa Golf a les Escoles!!!!

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia