EL 5È TORNEIG ‘GOLF A LES ESCOLES’ VIU UNA DIVERTIDA JORNADA A GOLF CAMPRODON

La 5a edició del Torneig ‘Golf a les Escoles’, organitzat per la FCGolf, va resultar un èxit total a Golf Camprodon, amb la presència de 60 nens, i 20 equips de joc, pertanyents a vuit escoles catalanes, i on la victòria final, tant en la categoria Iniciació com Handicap, va correspondre a la Escola Montcau-la Mola, un dels centres que més treballa el golf i que tradueixen en victòries en el torneig federatiu. La jornada va arrencar amb la inscripció de tots els equips, rebent cadascun d’ells, un ‘pack’ amb productes dels patrocinadors i una samarreta federativa. A continuació, el professional Toni Enciso va realitzar el ‘Cop d’Honor’ que arrencava el torneig oficialment al migdia en un gran ambient festiu. I després de quatre hores de competició, la victòria en la categoria Iniciació (sense Handicap) va correspondre a l’Equip Montcau-La Mola1, format per Sofia Torredemer, Josefina Broto, Carla Barrionuevo i Gina Esquiroz, que van sumar un total de 24 cops, seguit de l’equip Vedruna Manlleu 2, amb Mar Capdevila i Ona Dot, amb 25. En la Categoria handicap, clar triomf per a l’equip Montcau La Mola 3, format per Nina Julia i Max Ferstl, amb 21 punts, seguits de La Salle (La Seu d’ Urgell) 4, amb 16. Després de la matinal de competició, en què la pluja va fer presència de manera intermitent però sense interferir en la jornada, es va realitzar el lliurament de premis, que va dirigir l’Ambaixador del Programa ‘Golf a les Escoles’, l’actor i humorista Jordi Rios, acompanyat del president de la FCGolf, Ramon Nogue, el president de Golf Camprodon, Pepe Font, i l’alcalde de la localitat gironina, Francisco Xavier Sala Pujol. Els jugadors van recollir els seus premis, recordant que els equips guanyadors també van aconseguir premis per la seva escola i camp o club de referència, a més d’un bitllet per a la Final Nacional del Torneig Golf a les Escoles, que se celebrarà al Centro Nacional de Golf de Madrid en els propers mesos. Després del lliurament de trofeus i premis, tots els participants van poder gaudir d’un merescut berenar ue tancava una jornada de competició dels escolars catalans que van gaudir d’un magnífic camp, en un enclavament natural de gran bellesa. Com en totes les competicions de la FCGolf, ens van acompanyar a Golf Camprodon els patrocinadors principals, adidas TaylorMade i Finques Bourgeois, a més dels partners La Roca Village, Wunder Training, Golf Estudio, NACEX, Aneto Natural i Gourmet Tea. Per a aquesta ocasió, també van col·laborar Aqualeón i la ‘Associació de Professionals de Golf de Catalunya’.

Moltes felicitats als equips guanyadors del torneig i a tots els participants en aquesta 5a edició del Torneig Golf a les Escoles!

Per consultar les classificacions de la Prova Competició “Amb hàndicap” fes clic aquí

Per consultar les classificacions de la Prova Iniciació “Sense hàndicap” fes clic aquí

Per veure les fotografies del V Torneig Golf a les Escoles fes clic aquí

5e-torneig-golf-a-les-escoles 5e-torneig-golf-a-les-escoles-1 5e-torneig-golf-a-les-escoles-2 5e-torneig-golf-a-les-escoles-3 5e-torneig-golf-a-les-escoles-4 5e-torneig-golf-a-les-escoles-5 5e-torneig-golf-a-les-escoles-6