El Camp de Golf Municipal de Matadepera imparteix formació especialitzada per alumnes de Grau Superior

Del 3 al 17 de novembre el Camp de Golf Municipal de Matadepera acull a una trentena d’alumnes de Grau Superior d’Animació d’Activitats Físic Esportives impartit per l’Escola Joaquim Vedruna de Terrassa.

Els alumnes cursen una formació de 6 hores de durada, que inclouen un curs introductori de Golf amb sessions teòric – pràctiques, a més a més d’una immersió en el programa Golf a les Escoles

El Camp de Golf Municipal de Matadepera, és un dels camps facilitadors de referència per a la iniciació al golf,  oferint diverses activitats i programes especialitzats en golf als centres docents.

Una de les sortides laborals dels alumnes del Grau Superior d’Animació d’Activitats Físic Esportives és el monitoratge d’activitats esportives. És per aquest motiu que és important per a la popularització d’aquest esport,  que els futurs monitors tinguin un contacte directe amb la pràctica del golf, els recursos i les eines pedagògiques a l’abast.

Des del Camp de Golf Municipal de Matadepera s’ha treballat amb l’Escola Vedruna de Terrassa en l’estructuració de les sessions i el seu contingut, i ha posat a disposició dels alumnes les instal·lacions del camp per portar-les a la pràctica.

 

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia