El Club de Golf Sant Cugat i el Club de Golf Terramar s’uneixen al Programa Golf a les Escoles! Benvinguts a la família!

Arrel de la reunió anual que es va dur a terme el passat mes de novembre amb els Clubs i Camps adherits al programa, el Club de Golf Sant Cugat i el Club de Golf Terramar van animar-se a unir-se a les 25 instal·lacions ja adherides.El passat 17 de novembre es va celebrar la reunió anual del programa Golf a les Escoles amb els clubs i camps adherits al programa, on es van tractar temes com el resum de les activitats portades a terme durant el curs 2013/14 i activitats que es realitzaran pel curs 2014/15, així com les claus per l’èxit i futur del Programa que passen per la col·laboració dels clubs/camps i la FCG.

 A la mateixa es va aprovar la celebració del  “I Torneig Golf a les Escoles” que es durà a terme l’any vinent, amb motiu de la celebració de l’Open d’ Espanya que tindrà lloc en el mes de maig al RCG El Prat, on cada escola participant en el programa podrà competir presentant el seu equip.

 Ara ja són un total de 27 clubs i camps adherits al programa els que obren les seves instal·lacions als més de 6.000 nens i nenes que s’inicien al golf als seus mateixos centres escolars, gràcies a la implicació dels seus professors d’Educació Física. El programa ja compta a Barcelona ciutat amb 15 clubs/camps, 8  la província de Girona, i 2 a Tarragona i Lleida respectivament.

Des de la Federació Catalana de Golf donem la benvinguda aquest dos clubs a la família del programa Golf a les Escoles i donem les gràcies als clubs ja adherits per formar part i fer-lo possible.

 

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia