El Golf de Pals realitza el primer curs d’iniciació al golf!

Com a novetat del Programa Golf a les Escoles d’aquest curs acadèmic 2016-17, la Federació Catalana de Golf i la Real Federación Española de Golf han posat en marxa una iniciativa en la qual s’ obsequia a 20 alumnes de cada centre escolar participant, amb un curs d’iniciació al golf gratuït de 4 hores en el seu club/camp de referència, i amb la tramitació de la llicència federativa gratuïta durant el primer any.

El Golf de Pals  ha sigut una de les instal·lacions adherides al Programa Golf a les Escoles que ja ha començat a impartir els cursos d’iniciació als alumnes, després que els mateixos pares dels alumnes ho sol·licitessin!! El matinal, va reunir a més de 10 alumnes amb les seves famílies per realitzar el curs d’iniciació.

Va ser una experiència molt bona, on els alumnes s’ho van passar molt bé i van poder provar l’esport del golf de primera mà juntament amb la seva família, després d’haver practicat aquest esport en el seu centre escolar amb el material adaptat per la classe d’educació física!!

Enhorabona a tots!

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia