El Golf Platja de Pals acull la segona jornada de Formació de Segon Nivell!

El passat 14 d’abril va tenir lloc al Golf Platja de Pals la segona jornada de formació de segon nivell on van acudir els professors d’educació física de més de 5 centres escolars de la zona de Girona: Escola Pedralta, Escola Montserrat, Escola Fanals d’Aro,Escola Doctor Arruga i Escola Sant Gabriel.

La jornada va començar amb una taula rodona entre els professors d’educació física  i els professionals de golf on van poder comentar, compartir i posar sobre la taula les seves impressions i sensacions que tenen a l’hora de realitzar l’activitat amb els seus alumnes i de com aquests reben l’activitat, a més de fer un repàs teòric dels exercicis amb l’objectiu de poder refrescar-los o millorar-los. Més tard tots plegats van trobar-se en el camp de pràctiques i de tir, on van poder perfeccionar el seu swing i profunditzar en la tècnica de l’ approach.

Aquesta jornada va complir amb els seus objectius i va ser molt profitosa per tots els participants que segur que ho transmetran als seus alumnes i els ajudaran a apropar-los mes a l’esport del golf!

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia