El II TORNEIG GOLF A LES ESCOLES ja s’acosta!!!

Després de l’èxit de la primera edició al R.C.G El Prat, des de la FCG ja estem preparant aquest segon torneig dels escolars catalans, que es disputarà el pròxim 15 de maig a Golf d’Aro Mas Nou. Les inscripcions ja estan obertes!

El II Torneig ‘Golf a les Escoles’ ja comença a prendre forma.

La segona edició del Torneig Golf a les Escoles tindrà lloc el pròxim 15 de Maig al Club de Golf d’Aro Mas Nou (Girona) i ara el més important és que les escoles que vulguin participar, envieu el més aviat possible el formulari d’inscripció, per correu electrònic a golfalesescoles@catgolf.com o al fax (93-202-25-40) abans del 29 d’abril, data màxima per apuntar-se. Podran participar totes les escoles adherides al programa ‘Golf a les Escoles’ d’aquest curs acadèmic 2015-16 i hauran de presentar un equip format per quatre jugadors i dos suplents que no hagin participat abans, i no majors de 12 anys. La fórmula de joc serà Fourball Scratch (millor bola) i cada equip ha de formar dues parelles on una jugarà tres forats curts i l’altra, un recorregut en el putting Green.

El guanyador del torneig serà l’equip que sumi les dues targetes més baixes. La gran novetat aquest any, és que tots els equips participants podran preparar el torneig, desprès de la jornada de detecció que realitzarà un professional de golf de la zona al propi col.legi, amb un curs d’iniciació.

Serà tota una festa del golf, on hi haurà regals per a tots els participants, premis per a l’equip guanyador, sorpreses i potser alguna cara coneguda … Serà una bona oportunitat per gaudir d’aquest esport d’una manera molt diferent a com ho has conegut a l’escola, i ho faràs en un camp de golf de primer nivell. No t’ho perdis i apunta’t amb els teus amics i representa a la teva escola en aquest II Torneig ‘Golf a les Escoles’!

T’ho perdràs? L’ambaixador del Programa Golf a les Escoles, en Jordi Ríos, t’anima a participar amb aquest vídeo!

Per mes informació (inscripció, reglament, etc) consulta la secció del II Torneig Golf a les Escoles

 

 

 

 

 

 

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia