El primer Torneig ‘Golf a les Escoles’ s’estrena amb gran èxit!

El RCG El Prat va acollir aquest diumenge la primera competició entre centres adherids al programa ‘Golf a les Escoles’, que fomentael golf entre els joves escolars catalans. Un total de 11 escoles van participar en aquesta primera edició, amb victòria per a l’escola El Carme Vedruna, de Manlleu.

El primer Torneig ‘Golf a les Escoles’, organitzat per la FCG amb l’ajuda d’Institucions com l’Ajuntament de Barcelona, i la RFEG, va viure la seva primera edició aquest diumenge al camp ‘Mini Augusta’, del RCG El Prat. Més de 40 nens que s’han iniciat en aquest programa, que pretén donar a conèixer el golf entre els escolars catalans, van acudir a la cita amb els seus familiars, i van gaudir d’una intensíssima matinal, amb competició per equips. Dos membres disputaven 3 forats del recorregut mentre els altres dos components de l’equip tractaven de manejar el putt en sis forats del recorregut. La suma de punts de les dues proves va donar com a guanyador a l’equip de l’escola El Carme Vedruna, de Manlleu. Els seus quatre components, Biel Martínez, Artur Nogué, Alex Massó i Raquel Jolis, es van dur com a premi un bonic trofeu i, el més important, un bonus per realitzar 10 classes de golf al club adherit al programa Golf El Montanyà, que també es va emportar un joc de pals complet perquè puguin practicar a les seves classes. El president de la FCG, Alberto Durán, que va exercir de capità d’un dels equips, va encoratjar a tots els joves jugadors a seguir practicant el golf “perquè és un esport sa, que us donarà moltes alegries de futur”. Per al vicepresident de la FCG, Ramon Nogué, el primer torneig ‘Golf a les Escoles’ “ha demostrat que pot arribar als més joves i sense dubte, veurem moltes més escoles competint en propers tornejos”. La directora del RCG El Prat, Ariadna Martín, va agrair la presència als pares i els nens en les instal • lacions del Prat i els va animar a acudir a l’Open d’Espanya, que se celebra aquesta setmana.

Finalment, el representant de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Amador, va mostrar la seva satisfacció per poder contribuir al fet que esports com el golf “tinguin com a objectiu buscar practicants de base”. Després del lliurament de medalles a tots els participants, l’ambaixador del Programa, l’actor Jordi Ríos, va animar a tots a seguir entrenant i millorant en un esport “al qual quedareu segurament enganxats”. Després d’un cocktail servit a tots els assistents, el RCG El Prat va mostrar les instal•lacions del club, i com es prepara per acollir el torneig professional més important que se celebra a Espanya, del 14 al 17 de maig.

El I Torneig de Golf a les Escoles va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, Consell Català de l’Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, i amb la col•laboració de les empreses Aneto Natural, Coca-Cola, Titleist i el Circuit Miguel Àngel Jiménez.

Per consultar la classificació, cliqueu aquí: https://www.golfalesescoles.com/wp-content/uploads/docs/classificacions-torneig-golf-a-les-esoles.pdf

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia