El professorat gironí rep formació pel projecte ‘Golf a les Escoles’

golf_a_les_escoles_girona_02A les instal·lacions de Golf Girona, es va dur a terme la jornada de formació per representants i professors d’Educació Física de Girona. Va ser un dia intens i de molt treball pel professorat dels centres educatius gironins que introduiran el projecte ‘Golf a les Escoles’ als seus propis instituts.

Un total de sis escoles de la demarcació de Girona representats pels seus professors d’Educació Física, van rebre la passada setmana el curset de formació d’introducció al golf, dins el projecte impulsat per la Federació Catalana, anomenat, ‘Golf a les Escoles’. Un projecte que vol apropar el golf als nens i nenes catalans que mai han estat en contacte amb aquest esport. Per aquest motiu, l’objectiu de la Federació és formar als professors per tal que imparteixin les primeres nocions de golf als seus alumnes a la classe d’educació física en horari escolar. I a la cita gironina a Golf Girona van acudir fins a sis centres: Escola TalaiaEscola MontserratVedruna GironaBell-LlocLes Alzines i l’IES Narcis Xifra.

Durant tota la jornada del dimecres, van rebre un curset accelerat d’introducció al golf pels tècnics de la Federació CatalanaMaria Safont i Joan Bronchales. El professorat va iniciar la jornada amb una introducció teòrica sobre els fonaments i beneficis de l’esport i una presentació del material del qual disposaran a l’escola. En una segona part, van explicar i posar en pràctica les diferents activitats que es poden dur a terme amb el kit de material. I finalment, una classe pràctica al camp de golf, abans de gaudir d’un dinar amb tots els participants a les mateixes instal·lacions de Golf Girona que tancava aquesta productiva jornada.

El projecte ‘Golf a les Escoles’, impulsat per la Federació Catalana de Golf amb el suport de la Federació Espanyola, ja es va posar en marxa a la demarcació de Barcelona al 2012 i també ha donat els primers passos a Lleida, on aquest dijous es farà una presentació oficial als mitjans de comunicació. En un futur proper serà Tarragona la que iniciarà el projecte que té com a gran objectiu apropar el golf als nens i nenes per tal de trobar nous talents fora del planter tradicional que son els clubs de golf catalans.

girona_compo_01

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia