El programa Golf a les Escoles arrenca a Lleida amb el suport de totes les institucions

El projecte esportiu d’apropar el golf a set centres educatius de Lleida, impulsat per la Federació Catalana de Golf, va rebre el suport total tant de la Paeria com del Govern català en la seva presentació dijous a la Llotja de la capital del Segrià.

El projecte de la FCG Golf a les Escoles ja camina amb pas decidit a la Terra Ferma. La Federació Catalana de Golf va presentar dijous a la Llotja el seu programa esportiu per apropar el golf als centres escolars. I ho va fer amb el suport total de totes les institucions lleidatanes, des de la mateixa Paeria, amb el seu alcalde, el Sr. Angel Ros, així com el Govern de la Generalitat, que va estar representat pel Delegat Territorial de l’Esport, el Sr. Joaquim Perisé i el Director dels Serveis Territorials d’Ensenyament, el Sr. Miquel Àngel Cullerés.

Com a representants de la Federació, el Sr. Ramón NoguéVicepresident de Relacions Institucionals, va agrair el suport de totes les institucions i va reconèixer el “potencial importantíssim que ofereixen els tres camps de golf lleidatans com Raïmat, Aravell i Ribera Salada” per canalitzar l’ interès dels joves lleidatans per la pràctica del golf després del seu primer contacte a l’escola.

reunio_lleidaEl president d’Aravell i responsable del projecte Golf a les Escoles, el Sr. Josep Cairó, va explicar el projecte, des de la formació dels professors fins als clubs “que cal que s’impliquin totalment en el projecte”.

Un dels professors que ja ho ha posat en marxa a l’escola Terraferma, el Sr. Jordi Cortés, va mostrar el seu recolzament total al projecte ja que considera que els seus alumnes “estan vivint una experiència única, utilitzant un material nou i una activitat motivant que esperem es pugui culminar amb una experiència a peu de camp”.

El Delegat Territorial de l’Esport, el Sr. Joaquim Perisé, va destacar el “gran recorregut que té el projecte” mentre que el Director de Serveis Territorials d’Ensenyament, el Sr. Miquel Àngel Cullerés, creu que aquests primers passos en l’ implantació del projecte a alguns instituts de Lleida i la Seu d’Urgell, “ha de servir d’estímul per arribar a més centres i participar d’aquesta experiència”.

L’acte el va tancar l’alcalde de Lleida, el Sr. Àngel Ros, practicant d’aquest esport, i que espera veure ben aviat “jugadors lleidatans que hi destaquin com han fet molts altres abans” i va agrair l’esforç de la Federació per portar a terme aquest projecte “que també servirà per educar a la canalla i ensenyar-li valors com la humilitat, tan important en aquest esport i a la vida”.

La presentació, dirigida pel Delegat federatiu a Lleida, el Sr. Robert Serentill, va finalitzar amb un torn de precs i preguntes dels mitjans de comunicació en una jornada històrica que va donar el tret de sortida a aquest ambiciós projecte d’apropar el golf als més petits als centres escolars.

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia