EL PROGRAMA ‘GOLF A LES ESCOLES’ AVANÇA A BON RITME EN EL CURS 2020-21

El Programa Golf a les Escoles de la FCGolf, que té com a gran objectiu apropar el golf als escolars catalans, segueix el seu ritme amb total normalitat en aquest curs 2020-21. Un programa que porta alguns anys de treball, i que ha permès que una gran part dels centres de Barcelona, ​​Girona, Tarragona i Lleida, ja hagin tingut la oportunida de conèixer de primera mà aquest programa formatiu, llançat per la FCGolf.

I és que en aquest curs escolar, encara marcat pel coronavirus, fins a un total de 56 centres estan participant en el programa, que té una primera fase en la formació de professorat, per després impartir les classes d’iniciació a l’golf en l’horari de activitat física, i finalment, visitar un camp de golf, denominat com ‘Baptisme de golf’.

Això és el que estan fent algunes escoles durant aquest mes de maig. Després apropar als escolars el golf en els seus propis centres, el moment més excitant per a tots ells és desplaçar-se a un camp de golf real, per posar en pràctica el que han après a les seves escoles.

Un moment molt especial com el que va viure l’Escola Laia de Barcelona, ​​que es va desplaçar a Golf La Roca per viure la seva Baptisme en golf. Un total de 25 alumnes de cicle mitjà van acudir a l’recorregut de l’Vallès, per posar en pràctica tot l’après a l’escola, i s’ho van passar d’allò més bé. Van escoltar les instruccions de l’professor i després van gaudir de la instal·lació.

Diversió i golf, aquest és l’objectiu del programa, que segueix avançant, amb el desig que tots els escolars catalans arribin a tenir un primer contacte amb el golf des dels seus propis centres.

Per visionar el vídeo de l’Escola Laia a Golf La Roca, cliqueu aquí

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia