El programa Golf a les Escoles torna a l’activitat amb l’inici del nou curs escolar

Aquesta setmana ha arrencat el nou curs escolar 2014-15 i des de la FCG també posem en marxa, per tercer any consecutiu, el programa ‘Golf a les Escoles’, que té com a objectiu apropar als més joves el golf des de les mateixes escoles.

Aquest serà el tercer any que treballem en aquest il·lusionant projecte i el millor de tot és que no para de créixer de manera vertiginosa, temporada rere temporada. Per a aquest nou curs ja està confirmada la participació de més de 30 escoles de tota Catalunya, una xifra que segur serà molt més gran a mesura que avanci el curs escolar, gràcies al suport i col·laboració de tots els clubs i camps implicats en el programa, sense oblidar-nos de les institucions que aposten clarament pel nostre esport. Un curs escolar per davant amb molta activitat i amb ganes que molts més nens agafin per primera vegada un pal de golf, cosa que fins fa poc semblava impossible si no entraven en un club.

Per a tots els que ja esteu enrolats en el programa, recordeu que gaudiu de molts avantatges i condicions especials, com l’obtenció de la vostra primera llicència com a jugador de manera totalment gratuïta. Per a totes aquelles escoles, professors o pares que vulgueu més informació sobre el programa, podeu enviar un correu a golfalesescoles@catgolf.com o trucar al 93 414 52 62.
A estudiar en aquest nou curs i, sobretot, a jugar a golf!

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia