El projecte ‘Golf a les Escoles’ es presenta avui a Lleida

La Federació Catalana de Golf vol apropar el golf als més petits i la millor manera és introduir l’esport als centres educatius catalans. Un projecte que vol arribar a totes les comarques catalanes e implicar el major nombre de centres.

La Federació Catalana de Golf presenta avui a la Llotja de Lleida, el projecte esportiu ‘Golf a les Escoles’. Un ambiciós projecte que vol posar en marxa a la demarcació de Lleida, la Federació Catalana amb el suport de la Federació Espanyola, amb l’objectiu d’introduir el golf als centres escolars lleidatans i aconseguir que es familiaritzin amb un esport, que fins fa poc ha estat considerat erròniament elitista, sense oblidar els seus grans beneficis físics, psíquics i els valors educatius que comporta.

L’objectiu final es aconseguir que els joves jugadors que demostrin interès i maneres per la pràctica del golf, puguin continuar el seu creixement esportiu i tècnic als clubs de golf del seu entorn, el lloc natural on desenvolupar l’esport. Un projecte que ja va arrancar amb èxit a Barcelona al 2012, i que inicia les primeres passes a Girona i ara es vol activar definitivament a Lleida, amb la ajuda de les escoles que hi participaran en el projecte i que també assistiran a aquesta presentació. A l’acte, hi participaran el Vicepresident de Relacions Institucionals de la FCG, el Sr. Ramon Nogué, el Sr. Josep Cairó, president de Golf Aravell i responsable del programa ‘Golf a les Escoles’, el Sr. Robert Serentill, delegat de la FCG a Lleida, el Sr. Jordi Cortés, professor d’Educació Física a l’escola Terraferma, i tancarà l’acte el Sr. Àngel Rosalcalde de Lleida, per donar el suport total al projecte federatiu.

lleida_fris

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia