Els alumnes de les Escoles de Barcelona han estat “batejats” en golf

Les Escoles Arc Iris, Catalonia, Josep Tous i Victor Català van gaudir d’unes jornades finals a Can Cuyàs Golf, Metropolitan Golf i C.G. Barcelona! On més de 200 alumnes van conèixer per primera vegada un camp de golf!

Amb motiu de la celebració de l’Open d’Espanya 2015 al R.C.G. El Prat, l’ Institut de Barcelona Esports (Ajuntament de Barcelona) vol acostar el golf al més joves a través del programa formatiu implantat per la Federació Catalana de Golf i els clubs i camps catalans. Gràcies  suport institucional per part de l’IBE, el passat mes d’octubre es va dur a terme una formació a El Vallès Golf per professors d’Educació Física de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Després d’aquesta formació 10 escoles s’han adherit al programa per aquest curs acadèmic 2014-15 i els seus alumnes han pogut o ho realitzaran ben aviat, realitzar una sessió final on els alumnes participants en el programa coneixen un camp de veritat després de realitzar les sessions a les seves escoles.

Durant el primer trimestre les activitats es van realitzar amb èxit als camps de Can Cuyàs, Metropolitan Golf i C.G. Barcelona, on els alumnes van gaudir d’una visita al camp i a les seves instal·lacions, i participar en una classe i demostració pels professionals de golf d’aquests clubs. Després d’una jornada molt intensa tots van rebre la samarreta del programa, diploma i carnet acreditatiu de participació que els hi permet disposar de la seva llicència en golf totalment gratuïta durant el primer any, i altres avantatges especials per a ells i tota la família.

Per aquest segon i tercer trimestre també hi han sessions finals programades en altres clubs i camps, que serviran perquè els alumnes tinguin una primera aproximació al golf després de l’escola a un camp de veritat, i gaudeixin d’aquestes jornades amb els seus companys!

 Esperem que altres clubs adherits s’animin a realitzar activitats d’aquest tipus a les seves instal·lacions amb les escoles de la seva zona!

 

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia