Els alumnes de l’Escola Cor Maria Sabastida de visita a Golf La Roca!!

Un total de 45 alumnes de tercer primària de l’Escola Cor de Maria Sabastida de Barcelona van participar en el seu primer Baptisme de Golf al seu club/camp de referència GOLF LA ROCA, on van gaudir molt de l’experiència de posar en pràctica tot l’aprés en el seu centre escolar i de visitar un camp de golf de veritat.

Després d’un esmorzar per agafar energies i de la benvinguda per part dels professionals i representants de Golf La Roca, els alumnes es van dividir en quatre grups per començar a treballar amb els professionals de Golf La Roca on van anar rotant per diferents zones on van practicar diferents exercicis amb el putt, l’approach, i joc llarg. Seguidament tots els alumnes van participar en un petit campionat a la zona del PAR 3 on s’ho van passar molt bé competint entre ells! Una vegada terminat, es va fer entrega dels diferents obsequis per cortesia de la Federació Catalana de Golf i Golf La Roca.

La jornada va ser un èxit on tots els alumnes van poder conèixer de primera mà l’esport del golf gràcies a la col·laboració dels professionals de Golf La Roca!!

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia