ELS ESCOLARS CATALANS COMPLETEN EL SEU APRENENTATGE AMB EL ‘BAPTISME DE GOLF’

Arriba el final del curs escolar, i molts dels centres catalans que han participat durant l’any en el programa de la FCGolf ‘Golf a les Escoles’, han tingut l’oportunitat de posar la cirereta a tot l’après en les classes d’Educació Física, per traslladar-lo a un camp de golf.

Així, molts col·legis han tingut l’oportunitat de portar als seus alumnes a diferents camps de golf catalans, on han rebut instrucció per part dels professors i han pogut viure de prop aquest esport en el seu medi natural, en els anomenats ‘baptismes de golf’.

El Camp Municipal de Golf Matadepera ha acollit en aquest mes de maig fins a sis ‘baptismes de golf’, que tenen aquest camp com el seu club de referència. També s’han realitzat dos a GolfTerramar, dos més a Golf La Roca, a Golf Sant Vicenç de Montalt i a Golf Montanyà.

Recentment, també van realitzar l’activitat dues escoles a CG Barcelona, ​​amb la visita de l’Escola FEDAC Horta i Escola Llebeig (Vilobí del Penedès). A l’igual que en els altres baptismes de golf, van passar pel camp de pràctiques, el green, la zona de bunker i fins i tot es van acostar al forat 1, per veure de prop com es juga al golf.

En aquest curs acadèmic 2020-2021 han participat un total de 56 escoles de tot Catalunya amb 30 clubs i camps adherits al Programa. Precisament, moltes d’aquestes escoles, participaran en el Torneig ‘Golf a les Escoles’ que enguany se celebrarà a CG Barcelona, ​​el pròxim 2 d’octubre. Els equips guanyadors participaran a la Final Nacional, a Madrid, els dies 17 i 18 d’octubre.

Properament s’obriran les inscripcions del Torneig i ja animem als centres adherits al Programa, a presentar els seus equips. Serà una divertida jornada de competició entre escoles!

No hi falteu!

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia