Els escolars gironins reben les seves primeres classes de golf

Cinc escoles de Girona han iniciat el programa ‘Golf a les Escoles’ en aquest últim trimestre, impulsat per la Federació Catalana de Golf, que té com a objectiu apropar aquest esport als nens catalans en l’horari escolar.

Les escoles gironines Vedruna, Alzines, Montserrat, Taialà i Bell.lloc han començat en aquest últim trimestre del curs el programa ‘Golf a les Escoles’, impulsat per la Federació Catalana de Golf que té com a objectiu apropar aquest esport als escolars catalans. Un dels centres que ha acollit amb entusiasme el programa és l’escola Bell-lloc, que va iniciar el programa dins de l’ horari d’Educació Física el passat 19 d’abril.

bell-lloc7

Sota la supervisió del professor Pepe Muñoz, els joves alumnes van prendre un primer contacte amb els pals de golf, com agafar-los de manera adequada i també van realitzar treball de precisió entre espais definits amb el material proporcionat al centre escolar. Un cop es van començar a familiaritzar amb l’equip de joc, van treballar el cop d’aproximació al green. Una primera sessió on els xavals s’ho van passar d’allò més bé realitzant una activitat nova per a molts d’ells, que no havien tingut contacte directe amb el golf. La propera setmana tenen previst treballar amb el putt. “Ha estat un dia molt divertit per a ells”, va dir Pepe Muñoz, el professor d’Educació Física que els ha introduït aquest nou esport. I com afegit a la primera sessió de golf, tots els alumnes de l’Escola Bell-lloc van ser obsequiats amb una samarreta de la Federació Catalana de Golf. El programa ‘Golf a les escoles’ vol apropar aquest esport als nens catalans dins de l’horari escolar amb l’objectiu de detectar futurs talents a mig termini.

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia