En Marcel Gómez, guanyador del V CONCURS DE POSTALS NADALENQUES GOLF A LES ESCOLES, ja pot gaudir del seu premi!!!

El guanyador de la cinquena edició del CONCURS DE POSTALS NADALENQUES GOLF A LES ESCOLES del centre escolar Mossèn Albert Vives (La Seu d’Urgell), en Marcel Gómez (5è curs), ha rebut el seu merescut premi; un lot de productes de la Federació Catalana de Golf i un xec vàlid per un curs d’iniciació en golf per a ell i un adult.

El dibuix de Marcel va ser el guanyador amb un total de 70 “M’agrada” a la pàgina de Facebook oficial de la Federació Catalana de Golf, i van participar-hi un total de 11 escoles adherides al Programa Golf a les Escoles d’aquet curs acadèmic 2017-18: Escola Vila-Roma (Palamós), Escola Sant Gabriel (Torroella de Montgrí), Escola Miquel Utrillo (Sitges), Escola Montcau La Mola (Matadepera), Escola Mossèn Albert Vives (La Seu d’Urgell), Escola Els Estanys (Platja d’Aro), Escola Vedruna Puigcerdà (Puigcerdà), Escola Saavedra (Tarragona), Escola Carme Vedruna Manlleu (Manlleu), INS Olorda (Sant Feliu de Llobregat) i Escola Pere Viver i Aymerich (Terrassa).

Felicitats al guanyador i gràcies a tots els participants, familiars i professors! Sense vosaltres no s’hagués fet possible! Us esperem en el pròxim concurs!

Postal guanyadora

Postal guanyadora

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia