EN MARXA EL III CONCURS DE POSTALS NADALENQUES!! Quina vols que sigui la postal guanyadora? Anima’t i tria la que més t’agradi!!

 Ja està en marxa el III CONCURS DE POSTALS NADALENQUES “GOLF A LES ESCOLES”, els alumnes participants ja ens han fet arribar els seus dibuixos, on s’han treballat dos temes conjunts: El Nadal i El Golf. Entra en el nostre compte de Facebook oficial i fes un “M’AGRADA” a la que vulguis que sigui la imatge de la FCG durant les festes de Nadal, el dia 9 de Desembre sabrem quina es la guanyadora!!

Aquest curs han participat els següents centres escolars: Escola Pere Viver i Aymerich (Terrassa), Escola El Carme Vedruna Manlleu (Manlleu), Escola Terraferma (Alpicat), INS Olorda (Sant Feliu de Llobregat), Escola Ramon Llull (Barcelona), Escola Carrilet (Palafrugell), Escola Mn. Albert Vives (La Seu d’Urgell) i Escola Montcau La Mola  (Matadepera).

El guanyador o guanyadora rebrà coma premi un curs d’iniciació gratuït per a ell i un adult en el camp que ells trien, a més d’un lot de productes de la FCG.

Animeu-vos i entreu al nostre compte de Facebook oficial on podreu veure tots els dibuixos presentats i votar el que més us agradi! https://www.facebook.com/FederacioCatalanaGolf

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia