EN MARXA EL VI CONCURS DE POSTALS NADALENQUES!! TRIA LA QUE MÉS T’AGRADI!

Ja està en marxa el VI CONCURS DE POSTALS NADALENQUES “GOLF A LES ESCOLES”, els alumnes participants ja ens han fet arribar els seus dibuixos, on han treballat tres temes conjunts: El Nadal, la pràctica del Golf i la Família. Entra a la nostra pàgina oficial de Facebook i fes un “M’ AGRADA” al dibuix que més t’agradi. El dibuix que obtingui més “M’ AGRADA”  serà la imatge de la FCGolf durant les festes de Nadal. Les votacions finalitzen el dilluns 25 de novembre a les 12.00h!

 Aquest any han participat els centres: Escola Vila-Romà (Palamós), Escola Miquel Utrillo (Sitges), Escola Montcau La Mola (Matadepera), Col·legi Mossèn Albert Vives (La Seu d’Urgell), Escola Els Estanys (Platja d’Aro), Escola Vedruna Manlleu (Manlleu), INS Olorda (Sant Feliu de Llobregat), Escola Catalonia (Barcelona), Escola Mare de Déu del Lledó (La Pobla de Mafumet) i Escola Pere Viver i Aymerich (Terrassa).

 El guanyador o guanyadora rebrà com a premi un curs d’iniciació gratuït per a 2 persones (guanyador + adult) en un club o camp de golf català, a més d’un lot d’obsequis federatius!

 Animeu-vos i entreu al compte oficial de Facebook on podreu veure tots els dibuixos presentats i fer la vostra votació!

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia