FORMACIÓ DE PROFESSORAT DEL PROGRAMA ‘GOLF A LES ESCOLES’ A GOLF COSTA DAURADA

El Programa ‘Golf a les Escoles’ de la FCGolf va realitzar  una Trobada Pedagògica de formació de professorat d’Educació Física, de cara a que en un futur proper puguin transmetre els seus primers coneixements, amb material didàctic, als seus alumnes en els diferents centres educatius a la zona del Tarragonès.

La Trobada es va realitzar a les magnífiques instal·lacions de Golf Costa Daurada, on els tècnics federatius, així com el professional del mateix club, van donar als professors una introducció al golf, primer de manera teòrica i més tard a la zona de pràctiques on pràcticament tots i totes van agafar per primera vegada un pal de golf. Els objectius del programa és fomentar la pràctica del golf en l’etapa educativa, orientant els professors perquè puguin transmetre els seus coneixements als alumnes i les alumnes d’una manera àgil i senzilla i que més tard, molts d’ells, puguin visitar un camp de golf com van fer els professors en aquesta jornada didàctica.

Va ser una matinal molt productiva, amb el suport del Consell Esportiu del Tarragonès, també implicat en la introducció a les escoles de pràctiques esportives novedoses com el golf. Una matinal molt ben aprofitada, de la qual van sortir les bases per acostar el golf a més escoles, el gran objectiu del programa federatiu ‘Golf a les Escoles’.

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia