Formació de professors de l’àrea de Barcelona a El Vallès Golf

El programa ‘Golf a les Escoles’ guanya més adeptes entre el professorat escolar i especialment entre els mestres d’Educació Física de l’àrea de Barcelona. Organitzat per la Federació Catalana de Golf, el camp de El Vallès Golf es va convertir per un dia en un centre de formació del professorat, representants de més de 10 centres de Barcelona, que van viure el seu primer contacte amb el golf, alhora que van rebre les primeres nocions d’aquest esport i descobrir els beneficis de practicar entre els més joves.

Gràcies al suport de l’Institut Barcelona d’Esports (Ajuntament de Barcelona) que va realitzar la convocatòria, els professors van rebre primer una classe teòrica a càrrec de Jordi Cortés -professor d’Educació Física de l’ Escola Terraferma ,Alpicat de Lleida- per passar després al camp de pràctiques, el putting green i fins i tot algun d’ells es van atrevir a sortir al camp a jugar un forat. Tot el treball tècnic amb els professors ho va coordinar Francisco Pérez (Tècnic de la FCG) i en Jordi Cortés, amb la col·laboració de l’equip de professionals de l’Escola Vallès Golf.

En una jornada plenament estiuenca, van donar la benvinguda als participants, Haidé Garriga -representant de l’Institut Barcelona Esports-, Ariana Martín (Gerent del Reial Club de Golf de El Prat), Amadeo Ferrajoli (Director general de la FCG) i Esther Riba (Directora de l’Escola Montcau La Mola), qui va explicar l’experiència viscuda en el seu centre ,com a membre actiu del programa ‘Golf a les Escoles’.

FORMACIÓ GOLF ESCOLES - EL VALLÈS GOLF      foto3    10447544_668335336613854_943365441957743904_n

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia