GAUDEIX DEL NÚMERO ESPECIAL DE LA REVISTA ‘GOLF A LES ESCOLES’

La revista del programa ‘Golf a les Escoles’ dels cursos 2018-19 i 2019-20, la tens al teu abast en l’edició digital, en una edició especial en què podràs reviure totes les activitats realitzades al llarg dels dos últims cursos escolars. Recordarem el viscut en la campanya 2018-19, amb les escoles participants en el programa i també la seva participació en el 5è Torneig ‘Golf a les Escoles’ que vem realitzar a Club de Golf Camprodon. Recuperem la participació dels nostres equips en la Final de la Lliga Escolar Nacional, celebrada a Madrid. Comptem amb entrevistes a professors i joves escolars que han participat en el programa. També podreu llegir una entrevista amb l’ambaixador del programa, l’actor Jordi Ríos, un ‘malalt’ el golf.

 La temporada escolar 2019-20 ha estat marcada per la pandèmia del coronavirus que no ha permès desenvolupar tot el programa, tot i que no s’ha aturat. Un bon grup d’escoles han rebut les primeres nocions de golf gràcies als professors d’Educació Física dels propis centres escolars, que també s’han format ‘on line’. I atenció, interessants entrevistes amb el tècnic de la FCGolf, Enric López, que treballa amb els escolars discapacitats, i també vam parlar amb el prestigiós doctor Antoni Trilla, que ens explica les bondats del golf en temps de coronavirus.

 Finalment, destaquem a la guanyadora de 6è Concurs de Postals Nadalenques ‘Golf a les Escoles’, Maria Torres, guanyadora de la darrera edició i que va il·lustrar la web de la FCGolf durant totes les festes nadalenques de l’any passat. Recorda que la pots consultar a la web de la FCGolf i en www.golfalesescoles.com. La versió en paper arribarà als centres escolars en aquest 2021. Que gaudiu de la revista!

 Per accedir a la revista, cliqueu aqui

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia