HCP 1 s’uneix a la família de Golf a Les Escoles! Benvinguts!

El camp de Par 3 Hcp 1 es suma als 23 Clubs i Camps ja adherits  al Programa Golf a Les Escoles.

Ja son un total de 24 clubs i camps de golf de Catalunya que estan adherits al programa donant suport i col·laborant amb els centres escolars catalans i la Federació Catalana de Golf, per poder dur a terme el Programa Golf a Les Escoles amb la finalitat d’ apropar l’esport del golf al més joves.

A la província de Barcelona comptem amb 12 clubs i camps; Can Cuyàs Golf, Golf Montanyà, R.C.G. El Prat –El Vallès Golf, C.G. Vallromanes, Golf La Garriga Best 18, C.G. Montbrú- Moià, Vilalba Golf, C.G. Barcelona, C.G. Can Bosch Sant Feliu, Camp de Golf Municipal de Matadepera, Metropolitan Golf i Escola de Golf HCP 1 ,a la província de Girona amb 8 clubs i camps; C.G. Camprodon, Mas Pagès Golf, C.G. Torremirona, Golf Platja de Pals, C.G. Costa Brava, Peralada Golf, Empordà Golf i C.G. d’Aro –Mas Nou. C.G. Reus Aigüesverds i C.G. Costa Dorada Tarragona a la província de Tarragona i finalment a Lleida amb 2 clubs més (Raimat C.G. i Aravell Golf).

Des de la Federació Catalana de Golf donem la benvinguda aquest últim club que s’uneix al Programa Golf a Les Escoles i aprofitem per agrair la col·laboració de tots els que feu possible aquest nou curs del Programa Golf a Les Escoles.

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia