I Concurs de Postals Nadalenques “Golf a les Escoles”

bola_golf_a_les_escoles_02-150x150La Federació Catalana de Golf organitza el primer concurs de postals nadalenques entre els nens i nenes participants al programa ‘ Golf a les escoles ‘ al curs acadèmic 2013-14.
Les escoles catalanes que participen en el programa “Golf a les Escoles” podran fer arribar, abans del 27 de novembre, a la Federació Catalana de Golf aquelles dues il·lustracions dels seus alumnes que considerin que són aptes a participar i candidates a guanyar el concurs.

Les postals nadalenques hauran de reflectir dos temes alhora: el programa ‘ Golf a les escoles ‘ i el Nadal. La il · lustració guanyadora serà la felicitació oficial i imatge de la Federació Catalana durant les festes nadalenques. El guanyador i rebrà un curs gratuït d’iniciació al golf per a dues persones al club o camp que esculli i que sigui participant del programa ‘ Golf a les escoles ‘, a més a més, d’un lot de productes de la FCG.

L’elecció del guanyador es farà a través de la pàgina de Facebook de la Federació on es penjaran tots els treballs presentats per les escoles. Qui acumuli més ‘ M’agrada’ , serà elegit el guanyador del concurs.

Animeu-vos i participeu en aquesta primera edició del Concurs de  Postals Nadalenques de la FCG.

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia