Ja estan obertes les inscripcions del III Torneig Golf a les Escoles!

El 3er Torneig ‘Golf a les Escoles’, organitzat per la Federació Catalana de Golf ja ha obert el període d’inscripció, que finalitzarà al proper 2 de maig, a les 12.00 hores.

Aquest any, el torneig, que es disputarà el 14 de maig a Aravell Golf, arriba amb novetats importants, com la possibilitat que cada centre escolar adherit al Programa Golf a les Escoles d’aquest curs acadèmic 2016-17 podrà presentar fins a tres equips per prova: quatre no majors de 12 anys que no hagin competit prèviament “prova sense handicap” i quatre que juguin o competeixin habitualment “amb handicap”. La participació d’equips “amb handicap” és una altra de les novetats d’aquesta edició, i jugaran 9 forats sota la modalitat de Fourball Handicap Stableford (millor bola).

Però potser la novetat que pot resultar més motivadora tant pels nens i nenes que tenen el seu primer contacte amb l’esport del golf gràcies al programa Golf a les Escoles, com per aquells nens que ja disposen de més experiència golfística però aquest cop poden jugar amb el seus companys d’escola, serà que els equips guanyadors d’ambdues modalitats seran convidats a participar a la Final Nacional que tindrà lloc el proper mes de juliol al Centro Nacional de la RFEG.

A la secció del Torneig podreu consultar tota la informació i descarregar les inscripcions i reglament: www.golfalesescoles.com/torneig-golf-les-escoles

En Jordi Rios, ambaixador del Programa Golf a les Escoles, us  anima a participar aquest any!! T’ho perdràs?

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia