Ja pots inscriure’t en el I Torneig “Golf a les Escoles” de la FCG!

Organitzat per la Federació Catalana de Golf, ara tens l’oportunitat d’estrenar-te com a jugador de golf en un torneig oficial i en un camp espectacular  com és el R.C.G. El Prat, i amb la col·laboració de la Real Federació Espanyola de Golf. No esperis més per formar el teu equip!

Després d’haver rebut les seves primeres nocions de golf a l’escola, ha arribat el moment de comprovar si t’agrada competir de veritat. I per això, la Federació Catalana de Golf, amb el suport de la Federació Espanyola de Golf i la col·laboració del R.C.G. El Prat, organitza per les escoles adherides al programa “Golf a les Escoles”, el I Torneig de Golf, que es jugarà al camp de El Prat, el proper 10 de maig. Aquesta és la teva gran oportunitat per sentir-te com un jugador professional, i podràs disputar tres forats d’aquest espectacular camp que una setmana després reunirà els millor jugadors d’Europa a l’Open d’Espanya. Si vols participar, reuniu quatre companys de l’escola que no hagin competit anteriorment i que no siguin majors de 12 anys. Formeu l’equip que representarà al vostre col·legi i envieu la sol·licitud d’inscripció abans del dijous 30 d’abril, al fax 93.202.25.40 o amb la inscripció escanejada a l’adreça de correu electrònic, golfalesescoles@catgolf.com . Per la vostra estrena competitiva sobre el camp de golf, s’utilitzarà la fórmula de joc Fourballl Scratch, que significa jugar la millor bola. Cada equip formarà dues parelles i una parella disputarà tres forats curts designats pel Comitè mentre l’altra parella jugarà un recorregut de Putt al Putting green (zona de putt). L’equip guanyador serà el que obtingui la suma més baixa de les dues targetes de joc.

A què esperes per participar en la teva primera competició i en un camp de primer nivell? Hi haurà premi per l’equip guanyador i moltes sorpreses més que descobriràs el proper 10 de maig!

Per a més informació consulteu la Secció del Torneig a la web de golf a les escoles https://www.golfalesescoles.com/primer-torneig-golf-les-escoles/

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia