Ja pots llegir el segon número de la revista Golf a les Escoles!

El Programa ‘Golf a les Escoles’ ja ha publicat el segon número de la revista on podreu trobar molts temes interessants relacionats amb aquest programa de la FCG que incentiva el golf als centres escolars catalans. A la portada, el nostre ambaixador del programa, l’actor Jordi Rios, es troba envoltat de joves jugadors, que van participar al primer Torneig ‘Golf a les Escoles’, celebrat al R.C.G El Prat. Molts reportatges i interessants temes relacionats amb els escolars catalans que han començat a jugar a golf durant el curs, no t’ho perdis!

Tots els alumnes que han participat al programa ja l’hauran rebut a les seves escoles, i si vols llegir-la en la versió digital, pots fer-ho a l’apartat media de la nostra web:  https://www.golfalesescoles.com/media-2/

Arriba l’estiu i és hora de posar en pràctica tot allò après a la classe d’Educació Física amb els pals de golf. T’ esperem de nou després del període de vacances per seguir practicant en les classes o potser en algun dels camps de golf on pots practicar!

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia