Ja tenim guanyador del I Concurs de Postals Nadalenques “Golf a les Escoles”!

Aquest any la Federació Catalana de Golf ha organitzat el I Concurs de Postals Nadalenques entre els nens i nenes participants al programa ‘ Golf a les escoles’ durant el curs acadèmic 2013-14.
Per participar-hi, les escoles havien de fer-nos arribar dues il•lustracions fetes per els seus alumnes on es reflectissin dos temes alhora: el programa ‘Golf a les escoles’ i el Nadal.
L’elecció del guanyador s’ha fet a través de la pàgina de Facebook de la Federació (facebook.com/FederacioCatalanaGolf) on s’han penjat tots els treballs presentats per les escoles que han volgut participar.

El guanyador ha sigut Xavi Marin (6è curs) de l’escola Terraferma, la seva il•lustració serà la felicitació oficial i imatge de la Federació Catalana durant les festes nadalenques, i per haver guanyat el concurs el guanyador rebrà un curs gratuït d’iniciació al golf per a dues persones al club o camp que esculli i que sigui participant del programa ‘Golf a les escoles’, a més a més, d’un lot de productes de la FCG.

Agraïm a les següents escoles la seva participació; Escola Terraferma (Lleida), Institut Lorda (Sant Feliu de Llobregat i Escola Montcau – La Mola (Matedepera).
I en especial a: Pol Sacristan, Xavi Marin, Xavi Munyós, Claudia Esteban, Araceli Andrada i Marina Alvarez per fer-nos arribar aquestes postals tan maques i que heu fet amb tanta il•lusió!
També volem agraïr a totes les persones que han votat a Facebook i ens han ajudat a escollir la imatge del Nadal d’aquest any.
Gràcies per ajudar-nos a dur a terme aquesta nova iniciativa que s’ha posat en marxa aquest any des de la Federació!
De part de l’equip del programa “Golf a Les Escoles” de la Federació Catalana de Golf, volem felicitar al guanyador i desitjar-vos un Bon Nadal!

Escola-Terraferma-Xavi-Marin-6º

De part de l’equip del programa “Golf a Les Escoles” de la Federació Catalana de Golf, volem felicitar al guanyador i desitjar-vos un Bon Nadal!

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia