Ja tenim postal guanyadora del II Concurs de postals nadalenques “Golf a les Escoles”!

La postal de Jana Sarrat de l’Escola Albert Vives de la Seu d’Urgell es la guanyadora de la segona edició del Concurs de Postals Nadalenques “Golf a les Escoles”, convertint-se en la imatge de la Federació durant aquestes festes.

El dibuix de la Jana Sarrat Travesset de l’Escola Albert Vives de la Seu d’Urgell (5è C) ha sigut la guanyadora del II Concurs de Postals Nadalenques “Golf a les Escoles” obtenint un total de  129 “M’agrada” al Facebook oficial de la Federació Catalana de Golf.  El dibuix de la Jana Serrat serà la postal i imatge de la FCG durant les festes de Nadal. A més a més la guanyadora podrà gaudir d’un curs d’iniciació gratuït per a ella i un adult al club/camp adherit al programa que més desitgi, i un lot de productes relacionats amb el golf

Des de la Federació Catalana de Golf felicitem a la guanyadora i volem donar les gràcies  a tots els que heu participat en aquest concurs: alumnes, professors, pares i tots els que ens heu ajudat amb les vostres votacions a escollir guanyador en aquesta renyida competició.  Sense vosaltres no podria haver estat possible! Us esperem en la pròxima edició!!

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia