Ja tenim postal guanyadora del III Concurs de Postals Nadalenques Golf a les Escoles!!

La postal de la Xantal Parés (5è primària) del centre escolar El Carme Vedruna – Manlleu és la guanyadora de la III edició del Concurs de Postals Nadalenques Golf a les Escoles, convertint-se en la imatge de Nadal de la FCG.

El dibuix de la Xantal Parés és el guanyador del III Concurs de Postals Nadalenques amb un total de 69 “M’agrada” al compte oficial de Facebook de la FCG. A més a més de què la seva postal serà la imatge oficial de la Federació durant les festes de Nadal, la Xantal Parés serà obsequiada amb un lot de productes de la FCG i amb un curs d’iniciació per a ella i un adult al camp de golf que ells desitgin. Aquest any han participat un total de 8 escoles: Escola Pere Viver i Aymerich (Terrassa), Escola El Carme Vedruna Manlleu (Manlleu), Escola Terraferma (Alpicat), INS Olorda (Sant Feliu de Llobregat), Escola Ramon Llull (Barcelona), Escola Carrilet (Palafrugell), Escola Mn. Albert Vives (La Seu d’Urgell) i Escola Montcau La Mola  (Matadepera).

Des de la Federació Catalana de Golf volem agrair a totes les persones que heu participat amb les vostres votacions, i en especial als alumnes que heu participat, professors i famílies. A tots vosaltres moltes gràcies i, enhorabona a la Xantal Parés de 5è de primària de l’Escola El Carme Vedruna-Manlleu!

 Aprofitem per desitjar-vos a tots unes bones festes de Nadal i esperem la vostra participació l’any vinent!!

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia