Ja tenim postal guanyadora del IV Concurs de Postals Nadalenques Golf a les Escoles!!

La postal de Giuliana Roque (6è curs) del centre escolar Saavedra és la guanyadora de la 4a edició  de Postals Nadalenques Golf a les Escoles, convertint-se en la imatge d’aquest  Nadal de la Federació Catalana de Golf.

El dibuix de Guiliana Roque (6è curs) és el guanyador del IV Concurs de Postals Nadalenques Golf a les Escoles amb un total de 426  “M’agrada” a la pàgina oficial de Facebook de la FCG. A més a més què la seva postal serà la imatge oficial de la Federació durant aquestes festes de Nadal, la guanyadora serà obsequiada amb un curs d’ iniciació per a ella i un adult a un club/camp de golf de Catalunya i amb un lot de productes de la FCG. Aquest any han participat un total de 8 centres escolars participants en el Programa Golf a les Escoles d’aquest curs acadèmic: Escola Saavedra (Tarragona), Col·legi Pive (Tona), INS Olorda (Sant Feliu de Llobregat), Escola Sant Gabriel (Torroella de Montgrí), Escola Pere Viver i Aymerich (Terrassa), Escola Montcau La Mola (Matadepera) i Escola Albert Vives (La Seu d’ Urgell).

Des de la Federació Catalana de Golf volem agrair a totes les persones que heu participat amb les vostres votacions, als professors i famílies, i en especial els alumnes que heu participat aquest any enviant-nos els vostres dibuixos.

A tots vosaltres moltes gràcies i enhorabona a la guanyadora, la Guiliana Roque de 6è curs de primària del centre escolar Saavedra.

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia