JA TENIM POSTAL GUANYADORA DEL V CONCURS DE POSTALS NADALENQUES GOLF A LES ESCOLES!!

La postal de Marcel Gómez (5è curs) del centre escolar Mossèn Albert Vives (La Seu d’Urgell) és la guanyadora de la 5a edició  del Concurs de Postals Nadalenques Golf a les Escoles, convertint-se en la imatge d’aquest  Nadal de la Federació Catalana de Golf.

El dibuix de Marcel Gómez (5è curs) és el guanyador del V Concurs de Postals Nadalenques Golf a les Escoles amb un total de 70  “M’agrada” a la pàgina oficial de Facebook de la FCG. A més a més què la seva postal serà la imatge oficial de la Federació durant aquestes festes de Nadal, el guanyador serà obsequiat amb un curs d’ iniciació per a ell i un adult a un club/camp de golf de Catalunya. Aquest any han participat un total d’ 11 centres escolars participants en el Programa Golf a les Escoles d’aquest curs acadèmic 2017-18: Escola Vila-Roma (Palamós), Escola Sant Gabriel (Torroella de Montgrí), Escola Miquel Utrillo (Sitges), Escola Montcau La Mola (Matadepera), Escola Mossèn Albert Vives (La Seu d’Urgell), Escola Els Estanys (Platja d’Aro), Escola Vedruna Puigcerdà (Puigcerdà), Escola Saavedra (Tarragona), Escola Carme Vedruna Manlleu (Manlleu), INS Olorda (Sant Feliu de Llobregat) i Escola Pere Viver i Aymerich (Terrassa).

Des de la Federació Catalana de Golf volem agrair a totes les persones que heu participat amb les vostres votacions, als professors i famílies, i en especial els alumnes que heu participat aquest any enviant-nos els vostres dibuixos.

A tots vosaltres moltes gràcies i enhorabona al guanyador, en Marcel Gómez de 5è curs de primària del centre escolar Albert Vives de la Seu d’Urgell.

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia