JA TENIM POSTAL GUANYADORA DEL VI CONCURS DE POSTALS NADALENQUES “GOLF A LES ESCOLES”!

El dibuix de Maria Torres (5è curs) és el guanyador del VI Concurs de Postals Nadalenques del Programa “Golf a les Escoles” amb un total de 212  “M’agrada” a la pàgina oficial de Facebook de la FCGolf. A més a més què la seva postal serà la imatge oficial de la Federació durant aquestes festes de Nadal, la guanyadora serà obsequiada amb un curs d’iniciació gratuït per a 2 persones (guanyadora + adult) en un club o camp de golf català, a més d’un lot d’obsequis federatius!

Aquest any han participat un total de 10 centres escolars participants en el Programa Golf a les Escoles d’aquest curs acadèmic 2019-20: Escola Vila-Romà (Palamós), Escola Miquel Utrillo (Sitges), Escola Montcau La Mola (Matadepera), Col·legi Mossèn Albert Vives (La Seu d’Urgell), Escola Els Estanys (Platja d’Aro), Escola Vedruna Manlleu (Manlleu), INS Olorda (Sant Feliu de Llobregat), Escola Catalònia (Barcelona), Escola Mare de Déu del Lledó (La Pobla de Mafumet) i Escola Pere Viver (Terrassa).

Des de la Federació Catalana de Golf volem agrair a totes les persones que heu participat amb les vostres votacions, als professors i famílies, i en especial els alumnes que heu participat aquest any enviant-nos els vostres dibuixos.

A tots vosaltres moltes gràcies i enhorabona a la guanyadora, la Maria Torres de 5è curs de primària del centre escolar Miquel Utrillo de Sitges!

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia