Jornada de Formació Golf a les Escoles a El Vallès Golf!

Un curs més El Vallès Golf va acollir la jornada de formació pel professorat de més de 16 centres escolars de Barcelona, gràcies al suport i col·laboració de l’Institut de Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona.

A la jornada van assistir un total de 16 professors i professores d’Educació Física  pertanyents a 15 centres escolars. Una vegada feta la presentació i la benvinguda, els professors es  van separar en dos grups: Nivell 1 i Nivell 2.

El grup Nivell 1 estava format per professors que participaven per primera vegada en el Programa Golf a les Escoles, i on van començar amb la sessió teòrica per seguir al camp de pràctiques amb les primeres lliçons de golf. El grup Nivell 2 estava format per professors ja veterans al Programa, on van començar al camp de pràctiques per seguir amb un grup de treball on van compartir les seves experiències i resoldre dubtes.

Finalment van acabar els dos grups junts per practicar activitats amb el kit de material que després utilitzaran amb els seus alumnes als centres escolars.

La jornada va estar dirigida pels 2 tècnics de la Federació Catalana de Golf i professionals de Golf; Jose Maria Iturmendi i Marc Deulofeu i pel col·laborador del Programa Golf a les Escoles; Joan Barceló.

Gràcies a tots per la vostra assistència i Benvinguts al Programa Golf a les Escoles!!

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia