La 3a edició del torneig Golf a les Escoles a Aravell Golf!!

Després de l’èxit de les dues primeres edicions d’aquest programa de promoció del golf entre els escolars catalans, la tercera edició ja té lloc i data de celebració

La 3a edició del Torneig ‘Golf a les Escoles’ ja comença a donar els seus primers passos al saber la data i el lloc de celebració. Serà al camp d’ Aravell Golf (Lleida), el pròxim 14 de maig del 2017. Una data que ja han de començar a marcar a l’agenda les escoles catalanes adherides al Programa ‘Golf a les Escoles’ que participen en la promoció del golf entre els estudiants catalans, en aquest programa promogut per la Federació Catalana de Golf. Aravell acollirà la tercera edició després que el Programa arrenqués en 2015 amb el primer torneig, disputat al RCG El Prat (Terrassa) i el 2016, va ser Golf d’Aro Mas Nou (Girona), que va acollir la segona edició amb tant d’èxit com la primera. Ara, l’objectiu de la FCG és afegir encara més escoles participants en aquesta tercera edició, que com en les anteriors, comptarà amb el suport i la presència de l’ ambaixador del Programa, l’actor i humorista Jordi Ríos.

El Programa ‘Golf a les Escoles’ de la FCG es ve desenvolupant en els últims anys amb l’objectiu d’apropar el golf als escolars catalans perquè coneguin de prop el golf a través dels seus professors d’Educació Física, prèviament formats. L’objectiu és que puguin familiaritzar-se amb aquest esport, i arribar a practicar-lo en un camp de golf i com a últim pas, participar en el torneig ‘Golf a les Escoles’ com a primera experiència competitiva. Segur que aquesta tercera edició resultarà tot un èxit a Aravell Golf!

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia