La família Golf a les Escoles creix a Barcelona!!

El Vallès Golf, el passat dissabte 5 de novembre, i un curs més, va acollir la jornada de formació dels centres escolars de la demarcació de Barcelona; gràcies al suport de l’ Institut Barcelona d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona.

En aquesta trobada on van assistir representants de més de tretze centres escolars barcelonins de primària,  els nous benvinguts al programa aquest curs van tenir la possibilitat de tenir el seu primer contacte amb l’esport del golf així com aquelles activitats i material, del que disposaran per poder realitzar les activitats en el seu centre.

A la mateixa jornada, van assistir alguns dels professors i mestres d’ E. Física  ja veterans en la matèria i que van poder fer un pas més en la seva iniciació a l’esport del golf, així com a compartir amb la resta de companys la seva experiència en portar el golf a les escoles.

Una jornada envoltada de natura, bon ambient, esport…i on vam tenir temps per fer o millorar el seu swing, fer de mestres dels seus propis companys, i iniciar-se en el món de la competició!

La primera jornada formativa d’aquest nou curs acadèmic va ser capitanejada pels col·laboradors del programa en Chema Iturmendi i Francisco Pérez, professionals de golf i en Jordi Cortés professors d’Educació Física de l’escola Terraferma – Alpicat.

A tots els que vàreu participar en la jornada, benvinguts al programa Golf a les Escoles!!

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia