LA MARIA TORRES, GUANYADORA DEL VI CONCURS DE POSTALS NADALENQUES GOLF A LES ESCOLES, JA POT GAUDIR DEL SEU PREMI!!!

La guanyadora de la sisena edició del CONCURS DE POSTALS NADALENQUES “GOLF A LES ESCOLES” del centre escolar Miquel Utrillo (Sitges), la Maria Torres (5è curs), ha rebut el seu merescut premi; un lot de productes de la Federació Catalana de Golf i un xec vàlid per un curs d’iniciació en golf per a ella i un adult.

El dibuix de la Maria va ser el guanyador amb un total de 212  “M’agrada” a la pàgina oficial de Facebook de la FCGolf. i van participar-hi un total de 10 centres escolars participants en el Programa Golf a les Escoles d’aquest curs acadèmic 2019-20: Escola Vila-Romà (Palamós), Escola Miquel Utrillo (Sitges), Escola Montcau La Mola (Matadepera), Col·legi Mossèn Albert Vives (La Seu d’Urgell), Escola Els Estanys (Platja d’Aro), Escola Vedruna Manlleu (Manlleu), INS Olorda (Sant Feliu de Llobregat), Escola Catalònia (Barcelona), Escola Mare de Déu del Lledó (La Pobla de Mafumet) i Escola Pere Viver (Terrassa).

Felicitats a la guanyadora i gràcies a tots els participants, familiars i professors! Sense vosaltres no s’hagués fet possible! Us esperem en el pròxim concurs!

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia