La revista trimestral de la RFEG, amb accent català i espai pel Programa Golf a les Escoles!

Les notícies més destacades del golf català en els últims mesos, ja les pots consultar en l’última revista de la Real Federación Española de Golf, on la nostra Federació compta amb vuit pàgines especials; on es podrà consultar tots els temes d’actualitat de la Federació Catalana de Golf, les destacades actuacions dels nostres jugadors tant a nivell amateur com professional, i les del nostre jove planter. També amb un espai per als nostres patrocinadors i pel programa ‘Golf a les Escoles’ que segueix creixent cada dia entre els escolars catalans, tanquem aquestes vuit pàgines especials del nostre golf a la revista de la RFEG, on la gran il·lusió del golf espanyol està centrada en els Jocs de Rio 2016, on el nostre esport torna a formar part del programa olímpic.

Ara ja pots estar informat de tot el que succeeix en el golf català i de les últimes novetats del Programa Golf  a les Escoles!  Consulta la Revista des del següent enllaç: http://www.catgolf.com/VisorContenidos.aspx?IdSeccion=83246e4e-a7bd-42ed-aead-28134954e350

I si vols la versió en paper la pots trobar al teu club o camp o a la seu de la Federació Catalana de Golf! Gaudiu de la lectura!

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia