La V edició del Torneig ‘Golf a les Escoles’ es disputarà a C.G. Camprodon

El torneig en el qual participen les escoles catalanes que participen en el programa formatiu en aquest curs acadèmic, se celebrarà el proper 11 de maig. Apunta’t la data!

Ja tenim data per a la 5a edició del Torneig ‘Golf a les Escoles’! Ja podeu anar reservant el proper 11 de maig, data en què se celebrarà el torneig dels centres escolars catalans, i que acollirà el Club de Golf Camprodon, un bellíssim camp envoltat de natura i que serà un escenari preciós per a aquesta competició escolar. Podran participar en aquesta 5a edició tots els centres escolars que estiguin en el programa de formació durant el curs acadèmic 2018-19, podent inscriure fins a tres equips que representin a la seva escola. Com en anteriors edicions es podrà formar equips ‘Sense Handicap’, format per un màxim de quatre jugadors, que no hagin competit anteriorment i que hagin finalitzat el curs d’iniciació gratuït al seu club de referència. També podran competir ‘Equips Handicap’ formats per un màxim de quatre jugadors, en possessió de llicència federativa en vigor i handicap de golf. Els 1rs. 2ns. classificats de cada prova representaran a la Federació Catalana de Golf a la Final Nacional d’enguany, que tindrà lloc el dies 21 i 22 de setembre al Centro Nacional de Golf (Madrid).

Comença a preparar els teus equips per poder gaudir d’una experiència competitiva en golf al recorregut de C.G. Camprodon!

Inscripcions pròximament a www.golfalesescoles.com 

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia