Les Escoles de Catalunya s’omplen de golf!

El Programa Golf a les Escoles de la FCG no para de créixer, ja que aquest es el sisè curs acadèmic en què s’està implantant aquest Programa, que té per a objectiu apropar l’esport del golf als escolars catalans a través de la seva classe d’Educació Física. Tan es així que en aquest curs acadèmic hi participen un total de 72 centres escolars de tota Catalunya (37 a la província de Barcelona, 19 a la província de Girona, 8 a Tarragona i 8 a Lleida), 29 clubs i camps de golf adherits al programa i més de 6.000 nens i nenes que proven el golf.

A més a més, i fidels al nostre lema “El Golf és per tothom” el programa s’ha fet extensible als centres d’educació especials catalans; donant la possibilitat de conèixer totes les virtuts de rehabilitació i integració que comporta la pràctica de l’esport i en el especial, el golf.

Diverses són les activitats i accions que es treballen per dur a terme el programa curs rere curs. Cada centre escolar realitza com activitat de cloenda un baptisme de golf en el seu club/camp de referència una vegada han finalitzat l’activitat amb el kit de material a la seva escola, a més  tenen la possibilitat de realitzar un curs d’inacció gratuït de 4 hores al mateix club o camp que han fet l’activitat.  Tot això els serveix d’entrenament per participar en l’anual Torneig Golf a les Escoles que aquest serà el quart any que es celebra! El Programa Golf a les Escoles compta amb la seva pàgina web pròpia, newsletter digital i revista perquè tots els que hi formen part del programa estiguin informats de totes les novetats i perquè puguin participar.

T'ha agradat?... Comparteix aquesta notícia